Меню сайта
Наш опрос
Дайте оценку атмосфере, которая царит в стенах нашей гимназии
Всего ответов: 104
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Крестики-нолики
Главная » 2014 » Январь » 30 » Вітаємо переможців обласних предметних олімпіад!
16:38
Вітаємо переможців обласних предметних олімпіад!
Для будь-якої школи предметом гордості є наявність учнів, які посідають призові місця під час проведення шкільних предметних олімпіад. Це є показником того, що навчальний заклад піклується про якісне навчання дітей, забезпечує належні умови та атмосферу для їхнього наукового та творчого зростання.

Наша гімназія завжди пишалася тим, що у її стінах протягом багатьох років виховуються творчі та обдаровані діти. Діти, які не лише мають амбіції щодо участі в учнівських предметних олімпіадах, але й постійно посідають призові місця.

Основними  завданнями  учнівських  олімпіад є: стимулювання творчого  самовдосконалення  дітей,   учнівської молоді, виявлення та  розвиток обдарованих  учнів  та   надання   їм  допомоги  у  виборі  професії,  залучення  їх  до навчання у вищих закладах освіти країни, формування творчого  покоління молодих науковців та практиків для різних галузей суспільного життя; підвищення інтересу   до   поглибленого   вивчення базових, спеціальних  та  фахових  дисциплін, прищеплення  широким   колам учнівської молоді навичок дослідницької роботи; пропаганда досягнень науки,  техніки та новітніх  технологій, популяризація серед молоді робітничих професій; підведення підсумків роботи факультативів,  гуртків, секцій, учнівських  наукових товариств,  активізація всіх форм позакласної та позашкільної роботи з учнями; підвищення рівня викладання базових,  спеціальних та фахових дисциплін, фахової підготовки учнів; виявлення, поширення і впровадження  в навчально-виховний процес сучасних прийомів і методів навчання; залучення професорсько-викладацького    складу, аспірантів, студентів вищих закладів  освіти,  працівників  наукових  закладів України  до активної допомоги навчально-виховним закладам у справі поліпшення стану викладання дисциплін і  підвищення  рівня  знань, умінь та навичок учнівської молоді; формування команд  для  участі  в   міжнародних   олімпіадах, конкурсах та турнірах.

Ми раді вітати переможців обласних предметних олімпіад з хімії: Юрова Євгена, учня 11-Б класу (І місце), Галузинського Артема, учня 8-Б класу (І місце), Івасюнько Тетяну, ученицю 9-Б (ІІІ місце); з російської філології: Комарову Ірину, ученицю 9-А класу (ІІІ місце), Копатько Марію, ученицю 10-А класу (І місце), Коренєву Анну, ученицю 10-А класу (ІІІ місце). Також Анна посіла ІІ місце у олімпіаді з ангійської мови.

Наша гімназія пишається своїми учнями, а також вшановує педагогів, які завзято та наполегливо працюють з обдарованими дітьми, готуючи їх до олімпіад та прищеплюючи учням любов до науки.
Категория: Наши достижения в учёбе | Просмотров: 340 | Добавил: admin | Теги: олимпийское движение, достижения в учёбе, школа-гимназия №60, предметные олимпиады, одарённые ученики | Рейтинг: 5.0/1
Наше видео
АКТУАЛЬНО
Категории
Наши достижения в учёбе [5]
Наши творческие взлёты [9]
Новости самоуправления [3]
Разноцветные будни [14]
Наши спортивные успехи [8]
Фотоальбомы
Наш любимый город ЛУГГИМ [21]
КВН [50]
ГЗР [113]
Нащадки козацької слави [0]
Здоровый образ жизни 2013 [0]
ЛТК Арена, Кубок Украины по Черлидингу [94]
Конкурс "Луганск - любовь моя 2013" [0]
Дружины юных пожарных-спасателей [9]
Уроки мужества [45]
Олімпіське лелеченя [6]
Игры эрудитов [4]
Тэги
Календарь
«  Январь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Полезные сайты
Постинг в Сети